Mikä on Jubileum-luumu: Opi kasvattamaan Jubileum-luumuja

Sisällysluettelo:

Mikä on Jubileum-luumu: Opi kasvattamaan Jubileum-luumuja
Mikä on Jubileum-luumu: Opi kasvattamaan Jubileum-luumuja

Video: Mikä on Jubileum-luumu: Opi kasvattamaan Jubileum-luumuja

Video: Mikä on Jubileum-luumu: Opi kasvattamaan Jubileum-luumuja
Video: Part 3 - Anne of Green Gables Audiobook by Lucy Maud Montgomery (Chs 19-28) 2024, Saattaa
Anonim

Jos pidät Victoria-luumuista, tulet rakastamaan Jubilee-luumuja. Mikä on Jublieum-luumu? Se on Jubileum-luumupuun hedelmä ja suurempi, parempi versio Victoria-luumusta. Jublileum-luumujen kasvattaminen ei ole vaikeaa, kunhan valitset sopivan istutuspaikan ja huolehdit oikeasta hoidosta. Lue lisää Jubileum-luumupuista ja vinkkejä Jubileum-luumun hoitoon.

Mikä on Jubileum-luumu?

Jubliee-luumut, jotka tunnetaan myös nimellä Jubileum-luumut, tunnetaan paremmin Britanniassa kuin tässä maassa. Joten mikä on Jubileum-luumu? Se on paranneltu versio erittäin suositusta Victoria-luumusta.

Ne kasvavat Jubileum-luumut kertovat, että hedelmä näyttää paljon Victoria-luumulta, ja siinä on täplikäs punainen kuori. Hedelmä on pitkä, soikea ja tasainen, hieman suurempi kuin Victoria-luumu. Kun avaat nämä luumut, hedelmät ovat syvän keltaisia. Se on kiinteää, mutta myös erittäin makeaa.

Jubileum-luumun sanotaan olevan huippuluokan luumu tuoreena syömiseen, ja sitä kutsutaan usein erinomaisen syömislaadun luumuksi. Nämä mehukkaat luumut toimivat hyvin jälkiruokaluumuina, koska ne ovat meheviä ja houkuttelevia. Sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi myös ruoanlaitossa.

Jubileum Plum Care

KasvavaJubileum-luumut eivät ole kovin vaikeaa, jos asut luumunviljelyyn sopivalla alueella. Luumut vaativat yleensä runsaasti aurinkoa ja hyvin valuvaa maaperää. Jos Victoria-luumut kasvavat alueellasi, sinulla ei ole ongelmia Jubileum-luumun hoidossa.

Nämä luumut ovat niin yksinkertaisia kasvattaa, että niitä mainostetaan täydellisinä luumuina aloittelijoille. Ne ovat sairauksien kestäviä ja kestäviä. Lisäetu on, että Jubileum-luumupuut ovat itsestään hedelmällisiä. Tämä tarkoittaa, että Jubileum-luumun hoitoon ei kuulu toisen lajin luumupuun istuttaminen lähistölle hedelmän saamiseksi.

Nämä puut tunnetaan runsaasta sadosta. Heidän itsestään hedelmällisyydestään huolimatta saatat saada vielä enemmän hedelmiä yhteensopivalla pölyttäjälajilla alueella. Jubilee-luumut tulevat satoon elokuun puolivälissä, joten valitse toinen luumulaji, jolla on samanlainen hedelmäisyys. Joitakin näkökohtia ovat:

  • Avalon
  • Belle de Louvain
  • Cambridge Gage
  • Early Transparent Gage
  • Farleigh
  • Guinevere
  • Merryweather
  • Opaali
  • Victoria

Suositeltava: